Skip to content

OVER ONS

Move Jongerenmarketing Consultancy is opgericht door Mylene Samuels (senior marketeer) en Paulien Kreutzer (senior onderzoeker). Move heeft een Jongerenraad van Advies waarin zij jongeren actief betrekt bij de werkzaamheden.

Mylene_RondMylene Samuels

“Ik ben een marketeer in hart en nieren. Mijn marketing leerschool was 13 jaar lang bij de Postbank (nu ING). Na meer dan 20 jaar marketing ervaring in verschillende organisaties staat voor mij de klant nog altijd centraal. De doelgroep jongeren (9-29 jaar) is voor mij een grote passie. Gewoon omdat jongeren leuk zijn!

Ik ben altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Ik ben nieuwsgierig. Ik heb een sterke focus en een mensgerichte aanpak. Ik hou niet van dikke rapporten maar van aanpakken. Ik hou niet van pluche maar van modder. Ervoor zorgen dat een marketing doelstelling gehaald wordt waarbij alle partijen tevreden zijn. Ik heb een unieke combinatie van analytische vaardigheden, creativiteit en oplossend vermogen.”

Paulien_RondPaulien Kreutzer

“Ik luister graag. Ben benieuwd wat mensen drijft en waarom ze doen wat ze doen. Jongeren zijn voor mij een ideale gesprekspartner: eerlijk, duidelijk en nog onbevangen. Ervoor zorgen dat jongeren hun gedachten, wensen en behoeften met mij delen, is al tien jaar mijn belangrijkste drijfveer. Of ze nu 9 of 29 jaar zijn!

Ik ben analytisch maar ook een echte doener. Een beetje lullen en dan ook echt poetsen. En samen keihard werken om mooie dingen te ontwikkelen voor jongeren. Producten en diensten die echt iets toevoegen aan wat er al bestaat en waar ze echt iets aan hebben.”